لطفا برای فعال کردن این قسمت از قسمت فهرست ها یک منو انتخاب کنید
لزوم بررسی علل آتش سوزی های اخیر در ارسباران به گزارش خبرگزاری آوای تبریز ، غلامحسین مسعودی ریحان در جلسه شورای اسلامی استان در تبریز تاکید کرد : باید کمیته حقیقت یاب تشکیل و مقصران آتش سوزی جنگلهای ارسباران مشخص شوند.وی با بیان اینکه در آتش سوزی جنگل های ارسباران حتی دستگاههایی مقصر بودند که […]
به گزارش خبرگزاری آوای تبریز ، غلامحسین مسعودی ریحان در جلسه شورای اسلامی استان در تبریز تاکید کرد : باید کمیته حقیقت یاب تشکیل و مقصران آتش سوزی جنگلهای ارسباران مشخص شوند.
وی با بیان اینکه در آتش سوزی جنگل های ارسباران حتی دستگاههایی مقصر بودند که باید مشخص شوند ، خاطرنشان کرد: جنگلهای ارسباران حدود ۱۶۰ هزار هکتار است و این سوال پیش می آید که چرا باید یک بالگرد امداد و خدمات نداشته باشد و بدهی دستگاهها به یکدیگر باعث شود در خدمات رسانی تعلل کنند.
وی افزود: جنگلهای ارسباران سرمایه عظیم استان آذربایجان شرقی است و باید علل این حادثه از طرف مجلس و نمایندگان محترم پیگیری شود تا در آینده چنین اتفاقاتی را شاهد نباشیم.
بنا با اعلام اداره کل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی ، در آتش سوزی اخیر اراضی جنگی و مرتعی ارسباران حدود ۲۸۵ هکتار از مراتع و ۲۸۹ هکتار اراضی مشجر و نیمه مشجر منطقه و ۸۷ هکتار از جنگلهای ارسباران طعمه حریق شد.
مرتضی علیخانی مدیر کل امور شهری و شوراهای استانداری آذربایجان شرقی نیز در جلسه شورای اسلامی استان با اشاره به برنامه های آموزشی برای اعضای شوراهای اسلامی گفت: همه اعضای شورای شهرهای استان در دوره های فشرده حضور یافتند و نزدیک ۳۵۰ نفر در این کلاسها با قوانین و مقررات ، معاملات شهرداری ها و وظایف و اختیارات شوراهای اسلامی آشنا شدند.
جمع آوری مطالب از: آژانس خبری تحلیلی آوای تبریز
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت < <دیوار خبر>>مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.