لطفا برای فعال کردن این قسمت از قسمت فهرست ها یک منو انتخاب کنید
ایجاد پارکهای محلهای و فضاهای دوستدار سالمند در تبریز به گزارش آوای تبریز، محمد حسین اسحقی در جلسه شورای معاونین فنی و عمرانی مناطق شهرداری، اظهار داشت: ایجاد پارک های محله ای و همچنین فضای شهری دوستدار سالمندان مزایایی همچون تعاملات اجتماعی با دوستان و سلامت ورزش فردی را برای این عزیزان به همراه خواهد داشت. […]
به گزارش آوای تبریز، محمد حسین اسحقی در جلسه شورای معاونین فنی و عمرانی مناطق شهرداری، اظهار داشت: ایجاد پارک های محله ای و همچنین فضای شهری دوستدار سالمندان مزایایی همچون تعاملات اجتماعی با دوستان و سلامت ورزش فردی را برای این عزیزان به همراه خواهد داشت.
اسحقی توجه همه جانبه در اجرای پروژه ها را از معاونین مناطق خواستار شده و اضافه کرد: ایجاد حساسیت و دقت در اجرای پروژه ها می تواند در افزایش کیفیت بسیار کارساز و موثر بوده و روند اجرای آن را سرعت بخشد.
او افزود: بایستی با تلاش و فعالیت مضاعف روند اجرای پروژه ها را به لحاظ کمی و کیفی ارتقا دهیم و این مهم زمانی تحقق پیدا می کند که برنامه ریزی دقیق و تصمیم گیری های کار آمد از قبل صورت گیرد.
معاون فنی و عمرانی شهردار تبریز توجه به پروژه های زیر ساخت شهری و ایمنی را یکی دیگر از محورهای کلیدی برنامههای عمرانی شهرداری تبریز در سال آتی عنوان کرد و گفت: پروژههایی که به ایمنی و زیر ساختهای شهر ارتباط دارد باید تقویت شود و در بحث ایمنی جای هیچگونه اغماض نداریم و باید پروژه اجرا شود چراکه بحث امنیت مردم مطرح است.
اسحقی: مناطق شهرداری در پیشنهاد بودجه فنی و عمرانی سال ۹۹، بر بخش های مدیریت صنعت آب، نگهداری و ایجاد کانال ها، مدیریت آب خام، حفر چاه ها و نگهداری پل ها توجه ویژه ای داشته باشند تا با اولویت بندی طرحها و اختصاص بهینه اعتبارات از دوباره کاری فعالیت های عمرانی و هدر رفتن منابع پیشگیری شود.
او همچنین در ادامه آسفالت را موضوع بسیار مهمی دانست و با اشاره به فعالیت و برنامه ریزی های اخیری که در خصوص آسفالت ریزی انجام شده تصریح کرد: این تلاش ها تا حدود زیادی مثمر ثمر واقع شده ولی برای حصول نتیجه مطلوبتر باید تلاش و فعالیت خود را مضاعف کنیم تا بتوانیم کیفیت راه ها را با آسفالت ریزیها و بهسازیهای مناسب بالا ببریم.
معاون فنی و عمرانی شهردار تبریز خواستار نظارت مستمر بر حسن اجرای کمی و کیفی پروژههای عمرانی شد و با مؤثر دانستن نقش نظارت مستمر و حضور معاونین در پروژه ها افزود: پروژه ها باید با امانتداری مسئولانه اجرا و مورد بهینهسازی قرار گیرند و مهندسی ارزش در همهی فعالیتهای شهرداری تبلور داشته باشد.
او همچنین در جهت حفظ و ارتقاء محیط کار سالم و بدون هیچ گونه حادثه و آلودگی خواستار توجه به بحث HSE (ایمنی محیط کار) و ارائه سمینار جهت اجرایی نمودن بحث HSE در همه ی پروژه ها شد.
اسحقی با اشاره به اینکه در بخش عمرانی پروژه هایی مانند احداث پل ها و پروژه های ابنیه نیاز به صرف هزینه و زمان زیاد دارد افزود: جهت حفظ و نگهداری از این سرمایه ها نگهداری و تعمیرات بخشی از مهندسی ارزش و از وظایف معاونت های عمرانی شهرداری است.
او در ادامه از تصویب کلیات طرح مربوط به تقاطع های غیرهمسطح در ۱۳ نقطه از سطح شهر در جلسه مشترک کمیته فنی عمرانی و کمیته فنی ترافیک شهرداری تبریز خبر داد و افزود: طرح این تقاطع ها در جلسه آتی شورای ترافیک استان (همتا) بررسی و پس از تصویب جهت اجرایی شدن و لحاظ در بودجه سال آتی به مناطق ابلاغ خواهد شد.
معاون فنی و عمرانی شهرداری تبریز در تداوم این جلسه خواستار تعریف پروژه های مثمر ثمر از سوی معاونین عمرانی مناطق شد و گفت: پروژه های تعریف شده باید به نوعی برگشت سرمایه داشته باشند و در این بخش از پروژه های نیمه کاره نیز نباید غافل شد چرا که اجرای این پروژه ها برای شهرداری بسیار حائز اهمیت است.
جمع آوری مطالب از: آژانس خبری تحلیلی آوای تبریز
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت < <دیوار خبر>>مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.