لطفا برای فعال کردن این قسمت از قسمت فهرست ها یک منو انتخاب کنید
اختصاص ۳۳۰ دستگاه اتوبوس برای جابهجایی زائران اربعین/ هر گونه افزایش قیمت خلاف است اروجعلی علیزاده امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در تبریز اظهار داشت: امسال ۳۳۰ دستگاه اتوبوس برای جابهجایی و رساندن زائرین متقاضی حضور در اربعین حسینی به مقصد کربلا، از تبریز به مرز ایران و عراق اختصاص یافته است. در صورت […]
اختصاص ۳۳۰ دستگاه اتوبوس برای جابهجایی زائران اربعین/ هر گونه افزایش قیمت خلاف است
اروجعلی علیزاده امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در تبریز اظهار داشت: امسال ۳۳۰ دستگاه اتوبوس برای جابهجایی و رساندن زائرین متقاضی حضور در اربعین حسینی به مقصد کربلا، از تبریز به مرز ایران و عراق اختصاص یافته است.
در صورت استقبال و افزایش تقاضا ۲۵۰ دستگاه اتوبوس رزرو نیز برای این منظور پیشبینی و برنامهریزی شده است.
وی با تاکید بر افزایش ۱۵ درصدی تعداد این ناوگان در مقایسه با سال گذشته اضافه کرد: سال گذشته ۲۸۰ دستگاه برای این منظور در استان اختصاص یافته بود که با این برنامهریزی ۱۷ هزار نفر از زائرین کربلای معلی آذربایجانشرقی در ایام اربعین حسینی سال گذشته از طریق ناوگان یاد شده جابهجا شدهاند.
علیزاده در مورد پیشبینیهای و برنامهریزیهای صورت گرفته برای امسال نیز اذعان داشت: امسال پیشبینی شده که بین ۲۵ تا ۳۰ هزار نفر با استفاده از ناوگان اتوبوسی اختصاص یافته جابهجا شوند که در سطح استان و ناوگان حمل و نقل عمومی جادهای استان ظرفیت ارائه خدمات به ۴۰ هزار زائر نیز وجود دارد.
این مقام مسوول در حوزه حمل و نقل جادهای آذربایجانشرقی تصریح کرد: قیمتهای اتوبوسهای اختصاصی برای این منظور به هیچ عنوان افزایش نیافته و نرخهای مصوب سال ۹۸ است بهطوریکه کرایه هر نفر مسافر اتوبوس از تبریز تا مهران بین ۵۱۰ هزار تا یک میلیون ریال و از تبریز تا کرمانشاه نیز ۵۱۰ تا ۸۶۰ هزار ریال و براساس نوع اتوبوسها مصوب شده است.
وی در پاسخ به خبرنگار ما در مورد نحوه نظارت بر ارائه خدمات و کرایه دریافتی از سوی اتوبوسهای اختصاصی به این منظور یادآور شد: ادارهکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان از طریق تیمهای بازرسی که در ترمینال تبریز، مرز مهران و در آزاد راه بستانآباد مستقر کرده بر این موضوع اشرافیت داشته همچنین شهروندان نیز میتوانند هرگونه تخلف را ۲۴ ساعته با استفاده از تلفن گویای ۱۴۱ همچنین سامانه مدیریت خدمات شهروندی “شهراه” به حوزه راهداری اطلاع دهند.
به گفته علیزاده برنامهریزی برای بازگشت زائران استانی از عراق نیز با توجه به انبوه زائران که در پایان مراسم اربعین حسینی از عراق به مرز مراجعه خواهند کرد صورت گرفته، بهطوریکه ۱۷۰ دستگاه اتوبوس برای انتقال مسافران آذربایجانشرقی صرفاً از مرز مهران به کرمانشاه مهیا شده تا از ازدحام و بهوجود آمدن مشکل برای زائران این مراسم معنوی جلوگیری شود.
گزارش فارس حاکی است، امسال حضور ۱۰۰ هزار زائر اربعین حسینی از آذربایجانشرقی پیشبینی شده که تا به امروز نزدیک به ۶۷ هزار نفر برای حضور در این مراسم ثبتنام کردهاند.
انتهای پیام/۶۰۰۱۴/س
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت < <دیوار خبر>>مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.